vineri, ianuarie 30, 2009

Alunecand pe-o bucla

Mancarea zace trista in fata mea si in spate Hans si Schmidt joaca biliard. Ma intorc cu 90 de grade spre tine, cinci secunde parca mi-ar fi mai bine, totusi ma ridic cu bretonu-mi stand in toate partile si ma indrept spre tine. Inca cinci secunde imi sunt de ajuns, te cuprind cu bratele si, profitand ca stai jos vorbind de inundatii si betoane reci si dezolante, te iau de sus- macar o data sunt mai inalta, de la nastere sta scris sa fii cu 22 de centimetri mai inalt ca mine. Imi lipesc tampla de parul tau si simt cum ma gadila creturile cand clipesti. Ti-s capul si tot trupul atat de calde, pot sa imi scufund nasul in onduleurile tale si sa adorm aici, in mijlocul unui restaurant si a nemtilor?

Te ridici intr-un final si ma iei de mana parinteste. Atat doar mai pot sa spun:

V oracitate

I grasie

E ntropie

N uditate

A mper

Cinci cuvinte pe care nu le-am mai rostit de mult. Impresionat? Nici nu ma auzi. Imi pun centura si te apuci iarasi de condus. Incotro? Naiba stie. Am renuntat sa mai intreb cand a sarit optul de pe masa si mi s-a oprit in glezna. Mi-or povesti Hans si Schmidt cand om ajunge.


Si am incalecat pe-o bucla si v-am spus povestea lunga.

2 comentarii:

Nilu Crocodilu' spunea...

Ruxy/Andreea/Sandra, noi(Croc si Croc) speram ca te distrezi foarte bine pe partia austriaca, si ne gandim razand la tine cu fata in zapada si cu picioarele prin aer :D :D

Shalimar spunea...

cu mandrie afirm ca n-am cazut decat azi:> (texte) dupa un gluhwein pe schiuri, atunci sa razi de mine:))

Trimiteți un comentariu