sâmbătă, aprilie 18, 2009

Parfum de Orient

Am cunoscut dragostea intr-o bataie de amurg a Devei. Pluteau pe langa mine o multime de detalii, fire de praf si griji adunate intr-o clasa de gimnaziu ce au pierit cand ti-am atins buzele. Ultimul sarut inca mai staruia pe ele. Erai a tuturor si a serii, menita doar atingerii, nu vorbei. Te vinzi tacuta printre perne mari cu puf si canapele imbibate in parfum, dar noua ni te-ai oferit de bunavoie. Tot ce ai cerut a fost o ciocolata, iti doreai din ea staniolul. Ti-am suflat vorbe dulci cu viteza si dorinta, ne-am asezat in jurul tau si am asteptat sa te trezesti.

Intr-un tarziu ne-ai acordat atentie si ni te-ai oferit pe rand. Rasunau din cand in cand un suflu prelung si genele lovindu-se intre ele cu vinovatie dulce. Aveam emotii ca vei pleca din mana mea nefericita si vei oferi altui strain aroma-ti. Apropierea ta ma sufoca si intr-un final nu mai vroiam decat sa treci.

Ti-am cuprins gatul subtire cu degetele aspre si mi te-am apropiat de buze. Ti-am cerut cu lacomie tot sufletul, caci trupul imi era rece si anost in intunericul unui oras strain. Mi-am rotunjit buzele si m-am despartit de tine lent, in cercuri imperfecte de novice. Nu stiu cate s-or fi indepartat de mine in racoarea blanda, parca ne cunosteam de prea mult timp si brusc nu stiam daca te mai posed sau daca te-ai pierdut complet in noapte. Mi-am eliberat atunci plamanii de ce mai ramasese din acea slabiciune numita dorinta si te-am privit diluata sarutadu-ma de adio.

Apoi povestea n-a mai fost a mea. Te doream din nou, sunt posesiva si probabil ai simtit, insa nu pot spune ca am fost geloasa. Am suspinat prelung, mi-am dus mana prin par si am plecat inapoi spre patul strain, dusul neutru si ceaiul prea indulcit al internatului. Iti vor cuprinde aroma de portocala alte buze mult mai moi si poate chiar mai roze, Zaraza orientala...

4 comentarii:

Crypto spunea...

imi place foarte mult...oare de ce?:)

Shalimar spunea...

Sincera sa fiu, discutia cu tine m-a convins sa-l scriu:).

Crypto spunea...

chiar? si personajul principal cine era?:P

Shalimar spunea...

Aroma de portocale a unei narghilele:-" o mica slabiciune de-ale mele...

Trimiteți un comentariu