duminică, aprilie 12, 2009

Q.E.D.

Sa zicem ca e o zi aleatoare intre luni si vineri. Sa zicem ca un elev la mate-info se impiedica. Inevitabil cade si, cu putin ghinion, se loveste la cap si isi pierde memoria.
"Dar tu cine esti?"
Colegul intrebat se uita iritat la victima.

"Dar de ce sunt aici?"
Colegul intrebat incepe sa se panicheze.

"Povesteste-mi ce am facut azi." In fine, colegul o ia invers intr-un final si o intreaba pe victima: cum o cheama pe mama ei, cu cine face mate si care e formula deltei, la toate trei primind raspuns.
Morala: elevul de la mate-info nu uita nicioadata care-i sunt radacinile, cine sunt subordonatii lui Ganga si cine ii da doiul. Q.E.D.

pour bob, fie ca memoria lui sa se odihneasca in pace

5 comentarii:

bob spunea...

nu pot sa cred ca mi-ai dedicat o postare:))
si da..intrebarile care mi le-a pus ioana sunt baza=))

Ioana spunea...

este interesanta partea in care eu nu sunt mentionata:-w.eu sunt cea care a pus intrebarile si tot eu sunt cea care sa speriat.daca nu eram eu,bob nici macar nusi amintea 8-| => eu sunt personajul principal

Shalimar spunea...

Voi sunteti cuplul romantic, amnezic-speriata:)) fara ioana sa-mi povesteasca in 6 ce l-a interbat pe bob, postarea n-ar fi existat. Pentru Ioana, fie ca intrebarile ei sa fie mereu prezente:D

Ioana spunea...

speriata:-w...trebuia sa fi fost si tu acolo sa fi vazut cum ia zburat papucul:))...(app bafta la olimpiada inca o data:)):*)...si...cred ca voi avea o discutie serioasa atat cu tanarul zbenguit cat si cu scriitoarea care omite personajul principal:-?

Anonim spunea...

amintiri:))8->

Trimiteți un comentariu