sâmbătă, august 01, 2009

A se continua...

Candva ma voi indragosti de tine, chiar putin prea mult si o sa regret. Dar dupa doua zambete stupide o sa-mi zic ca asta-i viata. La vita e bella, cu sau fara ca tu sa iti dai seama. Pana imi voi aduna curajul sa ma indragsotesc, se va face deja iarna si ne vom tine de mana printre rafturi de manusi. Cam asa visasem eu odata si tot vroiam sa-ti povestesc, dar imi era frica mereu ca iti vei da seama. De ce? Ca de mult eu tot vreau sa ma indragostesc, dar nu stiam de cine.

4 comentarii:

Razvan spunea...

Nu asta nu e o problema! Sa nu stii de cine sa te indragostesti! Ba chiar asa e frumos Shalimar....sa nu stii...misterul face jumatate de poveste nu crezi? Oricum indragostire placuta cu flori in fiecare zi.

Shalimar spunea...

Cea mai frumoasa urare primita astazi! As adauga sa si accept florile o perioada lunga:p iti urez si tie cat mai multe cafele in doi ( am retinut ca ai si tu o mica slabiciune) si mister din plin! Ps imi cer scuze de intarzierea in raspunsuri, dar sunt plecata si am acces limitat la interner.

Anonim spunea...

cineva iti citeste blogu la ora 5, ar trebui sa te simti flatata. Sunt un anonim care e mort dupa tine, dupa tine. Nu ma cunosti, dar ai vrea.
Cu dragoste, Anonim.

Shalimar spunea...

5:49 concluzie: asa s-a si continuat. De cateva zile ma simt din ce in ce mai flatata de anonimi actori. Te-as cunoaste cu cea mai mare placere si rabdare.

Indragostita,
S.

Trimiteți un comentariu