miercuri, martie 24, 2010

Imunizare lenta

Imunitatea innascuta e mentalitatea celor care ne dirijeaza viata. Cand gandim, suntem rebeli, cand urmam destinul celorlalti suntem doar vulnerabili.

Femeile sunt acoperite cu văluri si haine lungi, de parca materialul ar fi putut tine vreodata sexele la distanta. Se spune: nu te apropia prea mult de el, poate are vreun microb. Nimeni nu zice: nu te apropia prea mult de el ca are ochii verzi si o pasiune pentru jazz. Avem nevoie de timp ca sa ne imunizam, pentru ca ne dezbracam treptat de toate straturile de haine, educatie sau pudism in care suntem infasurati la nastere. Si cand in sfarsit suntem complet expusi, ne indragostim. Terminam cu bolile copilariei si descoperim boala sarutului; in final, devenim noi insine focare de infectie. De ce ne imbolnavim? Defect de fabricatie, cel mai probabil.

La inceput au fost Adam si Eva, doi copii care purtau haine unisex si erau dezinteresati de diferentele dintre corpuri. Ei au crescut cu acel defect de fabricatie si au devenit Romeo si Julieta. Cand a venit finalul tragic, s-a constatat ca nimic nu e perfect. Nici chiar imunitatea.

1 comentarii:

Iosif spunea...

Interesant punctul tau de vedere, si ai foarte mare dreptate ! Pe zi ce trece devenim tot mai rai si din pacate tot mai rasisti !
Daca doresti un schimb de link te rog sa ne adaugi si sa ne lasi un coment ca sa stim si automat te adaugam in lista noastra...pana atunci salutari si un sfarsit de saptamana placut !

Trimiteți un comentariu